Κόστος αποστολής 

Για παραγγελίες αξίας από 45€ και άνω μέχρι τα 2kg βάρους, το κόστος αποστολής δεν χρεώνεται.
Για παραγγελίες από 45€ και άνω και βάρους 2kg και άνω, χρεώνονται μόνο τα επιπλέον κιλά και το κόστος ανέρχεται σε 0,90 € το κιλό.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 45€ το κόστος απλής αποστολής είναι 2,90€ μέχρι 2kg βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,90€.
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Παράδοση σε Προκαθορισμένη ώρα (επιλογή παράδοσης 1 εώς 2 ώρες) το κόστος είναι επιπλέον 4,00€.
Προσοχή!!!  Το κόστος Αντικαταβολής 1.90€  αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.

Παραλαβή παραγγελίας

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 και 17:00  με ACS ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. ‘Ολες οι παραγγελίες συνήθως παραδίδονται σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κάνουν παραδόσεις Σαββάτο η Κυριακή.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3 – 4 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.
Για οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον χρόνο αποστολής της παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108013428 και θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε! Επίσης μπορείτε να μας στείλετε email στο info@bio-kifisia.gr
Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε μήνυμα στον λογαριασμό του email σας, που θα σας γνωστοποιεί τον Αριθμό Αποστολής που φέρει το δέμα σας και την εταιρεία κούριερ.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας εύκολα και γρήγορα στα ακόλουθα Links.
Εάν έχει σταλεί με ACS courier
κάντε κλικ στο https://www.parcelmonitor.com/el-track-acs-courier/
Εάν έχει σταλεί με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier κάντε κλικ
στο http://www.taxydromiki.com  εισάγοντας τον
αριθμό αποστολής του δέματος.
Αν δεν παραλάβετε το δέμα σας λόγω απουσίας, οι couriers αφήνουν ειδοποιητήριο σημείωμα που αποδεικνύει την προσπάθεια παράδοσης και περιέχει πληροφορίες επικοινωνίας με το υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί. Κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, η παράδοση επαναλαμβάνεται για προκαθορισμένη ημέρα, στην ίδια ή διαφορετική διεύθυνση ή μπορεί να παραμείνει στο κοντινότερο υποκατάστημα των courier για να το παραλάβετε εσείς μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους.