Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι το Κατάστημα Βιολογικών Προίόντων  με την επωνυμία «ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ», η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από τον Ηλιόπουλο Δημοσθένη. Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Λακωνίας 3 , ΤΚ 14564 , Ν.Κηφισιά, ΑΦΜ 037578087 ΔΟΥ Κηφισιάς, ΑΡ.ΓΕΜΗ: 152580503000.

1. Εισαγωγή

Σε αυτό το έγγραφο αναφέρονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.bio-kifisia.gr. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου όπως περιγράφεται στο παρόν έγγραφο προσεκτικά. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μας. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπού μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Αυτοί οι όροι και οι όροι μαζί με τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική cookie θα διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας.

2. Γενικά

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας. Εάν δεν καταλαβαίνετε ή αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας ή με οποιονδήποτε μέρος των όρων και προϋποθέσεων μας σχετικά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στο παρόν έγγραφο.
Δηλώνετε και αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.
Οι παρόντες όροι συναλλαγής καλύπτουν κάθε συναλλαγή (πώληση προϊόντων και αποστολή τους) μεταξύ του χρήστη και του bio-kifisia.gr. Η αποδοχή τους έχει θέση υπογραφής γραπτής συμφωνίας.
Οι πληροφορίες αυτής της ιστοσελίδας δεν υποκαθιστούν ιατρική συμβουλή ή γνωμάτευση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατα μίας ισορροπημένης δίαιτας. Οι αναγραφόμενες ιδιότητες αναφέρονται στα συστατικά των προϊόντων και βασίζονται σε βιβλιογραφικές αναφορές και επιστημονικές έρευνες.

3. Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς όπου γίνεται χρήση του πρωτοκόλλου Secure Sockets Layer (SSL), κρυπτογραφημένων επικοινωνιών (128bitτην πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.Τα στοιχεία της κάρτας λαμβάνονται μόνο από την Τράπεζα.Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αρχειοθετούνται από την εταιρεία μας.

4. Εγγυήσεις προϊόντων

Η bio-kifisia.gr δεν εγγυάται προϊόντα που δεν κατασκευάζει η ίδια, και γενικότερα προϊόντα των οποίων είναι μόνο ο μεταπωλητής. Για τα προϊόντα αυτά παραλαμβάνετε εγγυήσεις και πιστοποιήσεις απευθείας από τους προμηθευτές/κατασκευαστές τους, ενώ η bio-kifisia.gr.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καταλληλότητά τους. Η ευθύνη για το προϊόν που επιλέγετε για ορισμένο σκοπό είναι εξολοκλήρου δική σας.

5. Πνευματική ιδιοκτησία ιστοσελίδων

Όλο το περιεχόμενο αυτού του site, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, σχεδιασμός ιστοσελίδας, αποτελούν ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος bio-kifisia.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.
Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site του ηλεκτρονικού καταστήματος bio-kifisia.gr, δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του ηλεκτρονικού καταστήματος bio-kifisia.gr.

6. Καθυστέρηση παραλαβής προϊόντος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bio-kifisia.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παράδοσης που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τέτοιες περιπτώσεις είναι: απεργίες, πλημμύρες, θεομηνίες, τρομοκρατικές ενέργειες ή κάθε κατάσταση η οποία δεν εξαρτάται από την bio-kifisia.gr, όπως προβλήματα και καθυστερήσεις των ίδιων των προμηθευτών στις παραδόσεις των προϊόντων τους.

7. Υπαναχώρηση

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση όπως το παρέλαβε και επιβαρύνετε με το όποιο κόστος επιστροφής.
Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων.

Διαδικασία Επιστροφής


1. Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιo κατάστημα biokifisia.gr
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της περιοχής σας και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.
2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
Σε αυτήν την περίπτωση:
1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
2. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.