img.64163.0
img.64163.2

Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser 40gr – Babor

35.00

Ενζυμική πούδρα καθαρισμού και ήπιας απολέπισης για κάθε τύπο δέρματος με κερατολυτική δράση. Αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες, το υπερβολικό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Add to cart Compare

Description

Η ενζυμική πουδρα δύο σε ένα καθαρίζει και απολεπίζει ταυτόχρονα: χάρη στην κερατολυτική του δράση, τα νεκρά σωματίδια, η βρωμιά και το σμήγμα απομακρύνονται αποτελεσματικά χάρη στα ένζυμα που περιέχει. Το απαλό αποτέλεσα της απολέπισης αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από σπόρους moringa προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, ενώ η βιταμίνη C χαρίζει λαμπερή όψη και διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για καθημερινή χρήση μία φορά την ημέρα. Βάλτε την πούδρα στην παλάμη του χεριού σας και δημιουργήστε αφρό μαζί με νερό. Εφαρμόστε τον αφρό σε στεγνό δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Εναλλακτικά, εάν έχετε ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε το ως απαλό απολεπιστικό μια ή δύο φορές την εβδομάδα.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως απολέπιση σώματος μία ως δύο φορές την εβδομάδα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CELLULOSE, MALTODEXTRIN, KAOLIN, AQUA, XANTHAN GUM, ASCORBIC ACID, PAPAIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, SUBTILISIN, LIPASE

Τα συστατικά παρατίθενται κατά φθίνουσα σειρά, υπολογιζόμενα κατ ‘όγκο, σύμφωνα με τις υποχρεωτικές απαιτήσεις επισήμανσης.

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser 40gr – Babor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.