Clay Multi Cleanser 50ml – BABOR

23.00

Απαλό καθαριστικό και μάσκα καθαρισμού σε ένα με πρεβιοτικά & προβιοτικά και καολίνη. Καθαρίζει σε βάθος  χωρίς να διαταράσσει τη ισορροπία του μικροβιώματος (το σύνολο των μικρο-οργανισμών του δέρματος) ή να ξηραίνει την επιδερμίδα. Επίσης, αφαιρεί το υδατοδιαλυτό μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Χρησιμοποιώντας το ως μάσκα, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και τους πόρους ενώ αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα .

Ένα πολύ συμπυκνωμένο σύμπλεγμα από πρεβιοτικά και προβιοτικά ενδυναμώνει τη φυσική προστατευτική ασπίδα του δέρματος και το εκχύλισμα από φλοιό κόκκινου σφένδαμου (το οποίο εξάγεται με βιώσιμο τρόπο) βελτιώνει τη φυσική άμυνα του δέρματος. Η καολίνη καταπραΰνει το δέρμα, δεσμεύει το υπερβολικό σμήγμα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα

Add to cart Compare

Description

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Για καθημερινό καθαρισμό:
Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Βρέξετε τα ακροδάχτυλα σας με κρύο νερό και κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα με το καθαριστικό. Τέλος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Ως μάσκα καθαρισμού:
Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε μια λεπτή στρώση σε καθαρό δέρμα 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά από περίπου 10 λεπτά αφότου στεγνώσει, ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό νερό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, KAOLIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, DECYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, VITIS VINIFERA SEED OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, COPERNICIA CERIFERA WAX, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, LIMONENE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, ACER RUBRUM BARK EXTRACT, CI 77891, CI 77288

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clay Multi Cleanser 50ml – BABOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.