MÉSOFORCE Hyaluronic Acid Vitamin Mask 50ml – VIE Collection

44.12

Το MÉSOFORCE εμπνέεται από τη μεσοθεραπεία για να αναζωογονήσει ορατά το δέρμα. Η σύνθεσή του περιέχει ένα κοκτέιλ βιταμινών και υαλουρονικού οξέος που  κατά την εφαρμογή διασπώνται. ενυδατωμένο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα, με κάθε εφαρμογή.

Add to cart Compare
SKU: 700228 Categories: ,

Description

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε μια μεσαία στρώση μάσκας στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιήστε δύο φορές την εβδομάδα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Επιδείχθηκε μια εντατική αναζωογόνηση
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΩΤΙΖΕΙ: Το δέρμα ενισχύεται: 88% Η επιδερμίδα είναι φρέσκια, σαν ενεργοποιημένη: 84%
*Τεστ ικανοποίησης που πραγματοποιήθηκε σε 23 γυναίκες μετά από 2 εφαρμογές την εβδομάδα για 28 ημέρες.ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΧΡΗΣΗ
Για περισσότερες από 8 στις 10 γυναίκες* -Το δέρμα ενυδατώνεται -Η επιδερμίδα είναι φρέσκια, σαν να έχει ενέργεια Ενυδατική δράση που διατηρείται έως και 6 ώρες**
*Τεστ ικανοποίησης που πραγματοποιήθηκε σε 23 γυναίκες μετά την 1η εφαρμογή. **Μέτρηση του επιπέδου ενυδάτωσης με corneometry® σε 11 εθελοντές μετά από μία μόνο εφαρμογή.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
AQUA (WATER) / EAU, PROPANEDIOL, GLYCERETH-26, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, BETAINE, CARBOMER, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL UREA, SUCROSE PALMITATE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, SODIUM HYALURONATE, JOJOBA ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, BIOSACCHARIDE GUM-1, AMMONIUM LACTATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, TALC, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 19140 (YELLOW 5), CI 73360 (RED 30).

Brand

VIE Collection

Η VIE Collection πραγματοποιεί προηγμένες δοκιμές στα συστατικά και τις συνθέσεις της για να μετρήσει κλινικά την αποτελεσματικότητά τους. Εκτός από την επαγγελματική κρίση του ιατρού μας, όλα τα προϊόντα και οι θεραπείες μας υπόκεινται σε μελέτες in vitro και in vivo που διεξάγονται από ανεξάρτητα εργαστήρια. Για κάθε νέο προϊόν ή θεραπεία, τα τεχνικά αρχεία συνοψίζουν και εξηγούν αυτά τα κλινικά αποτελέσματα.Τα προϊόντα VIE Collection μπορούν να καταπραΰνουν το δέρμα μετά από μια αισθητική ιατρική επέμβαση, καθώς και να επεκτείνουν τα αποτελέσματα και να διατηρήσουν την ποιότητα του δέρματός σας σε καθημερινή βάση. Ο σύμβουλος αισθητικός ιατρός μας έχει επιλέξει τα καταλληλότερα προϊόντα για να ακολουθήσει κάθε τύπο επέμβασης.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MÉSOFORCE Hyaluronic Acid Vitamin Mask 50ml – VIE Collection”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.