Moisture Glow Cream 50ml – Doctor Babor Cleanformance

50.90

Αυτή η κρέμα προσώπου με πρεβιοτικά & προβιοτικά, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και ένα εκχύλισμα από ζαχαρότευτλα, αυξάνει άμεσα  τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Αποτρέπονται τα πρώτα σημάδια πρόωρης γήρανσης σε συνδυασμό με το Moisture Glow Serum και τις χρωστικές αντανάκλασης του φωτός, καλύπτει οπτικά τις ανομοιομορφίες και χαρίζει περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα.
Απαλή ευχάριστη σύσταση, για ενυδατωμένη, λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.
Το εκχύλισμα ζαχαρότευτλου παρέχει άμεση και διαρκή υγρασία.

Add to cart Compare

Description

Η αλόη και το υαλουρονικό οξύ έχουν μια καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Οι ανομοιομορφίες καλύπτονται οπτικά με τις χρωστικές αντανάκλασης του φωτός και η επιδερμίδα αποκτά περισσότερη λάμψη. Τα βιώσιμα εκχυλίσματα από φλοιό κόκκινου σφενδάμου, ενισχύουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και αποτρέπουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ, μετά τον καθαρισμό στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάνετε απαλό μασάζ. Η Moisture Glow Cream μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση πριν το μακιγιάζ.
Συνιστάται για χρήση σε συνδυασμό με το Moisture Glow Serum.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, CETEARYL ALCOHOL, COCOGLYCERIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, COCO-CAPRYLATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, MICA, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM, POTASSIUM LACTATE, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, SODIUM CHLORIDE, ACER RUBRUM BARK EXTRACT, SODIUM BENZOATE, GERANIOL, CI 77891

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moisture Glow Cream 50ml – Doctor Babor Cleanformance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.