Anti Bloating 150gr – Wellness Foods

17.00

Ο “σοφός” συνδυασμός του μήλου με βιταμίνες Β, Ε, Κ και φυτικές ίνες, της παπάγια με τις θαυματουργές ιδιότητες στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση καταστάσεων που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του εντέρου, του σταφυλιού με την αντιφλεγμονώδη και αντιελκωτική δράση και του μάραθου που μεταξύ άλλων θεωρείται ίαμα για το στομάχι και το έντερο, εξασφαλίζουν την πολυπόθητη “επίπεδη” κοιλιά!

  • Επίπεδη κοιλιά
  • Αντιφλεγμονώδης Δράση
  • Αποτοξίνωση

Αναμείξτε το Anti Bloating με γιαούρτι, γάλα ή τον αγαπημένο σας χυμό, φτιάξτε smoothies, cocktails και κρύα shakes, διαλύστε τo μέσα σε ένα ζεστό φλυτζάνι κακάο, ή απλά αφήστε τo να γίνει ένα με το νερό και απολαύστε στιγμιαία γεύση που θα σας γεμίσει με ζωτική ενέργεια και σφρύγος. Χρησιμοποιήστε το ως πρώτη ύλη στην μαγειρική σας, φτιάξτε υγιεινές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, ή ακόμα δημιοργήστε μια σπιτική μάσκα ομορφιάς για τέλεια περιποίηση, ενυδάτωση και λάμψη.

Add to cart Compare
SKU: 0009004502287 Categories: ,

Description

Εξασφαλίζει την πολυπόθητη “επίπεδη” κοιλιά!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Ενέργεια 1205kJ/287kcal
Λιπαρά 0g
Εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 65g
Εκ των οποίων σάκχαρα 32g
Πρωτεϊνη 0.9g
Αλάτι 0.03g

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για βέλτιστη απόδοση, ανακατεύετε (15γρ.) (δοσομετρητής) σε 200ml ή λιγότερο, σε νερό, γιαούρτι, τσάι, smoothies ή σε κεφίρ. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δοσομετρητής.

Brand

Wellness

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anti Bloating 150gr – Wellness Foods”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.