Oil-Free Matte Effect Gel-Cream 50ml – Babor

50.90

Η  λιπαρή έξτρα ελαφριά cream-gel φόρμουλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και μία υγιής λαμπερή εμφάνιση. Η φόρμουλα απλώνεται απαλά στο δέρμα σαν ένα μαλακό φίλτρο, χωρίς να αφήνει μία κολλώδη υφή, επιτρέποντας στο μακιγιάζ να εφαρμόζεται τέλεια για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Όσο τα πρεβιοτικά και προβιοτικά ενισχύουν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος, το εκχύλισμα μυρτιάς λεμονιού μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, δίνοντας μία ματ όψη στο δέρμα και βοηθάει στη μείωση των ατελειών στο δέρμα*.
Η nianicamide και βιοσακχαρίτες βοηθούν στη βελτίωση του φραγμού του δέρματος και προλαμβάνουν την απώλεια υγρασίας του.
*in vivo study active ingredient

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό, κάνοντας απαλό μασάζ. H Oil-free Matte Effect Gel-Cream μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως primer πριν το make-up.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
AQUA, ALCOHOL, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, GLYCERYL OLEATE CITRATE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DISTARCH PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, DEHYDROXANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM, LEVULINIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, SODIUM LEVULINATE, LIMONENE, MICA, BIOSACCHARIDE GUM-1, LINALOOL, BACKHOUSIA CITRIODORA LEAF EXTRACT, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, ACER RUBRUM BARK EXTRACT, CITRIC ACID, TIN OXIDE, CITRAL, CI 77891, CI 77288, CI 42090
Add to cart Compare

Description

Η έξτρα ελαφριά και μη λιπαρή cream-gel φόρμουλα ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, δίνει ματ όψη στην επιδερμίδα και χαρίζει μία υγιή λαμπερή εμφάνιση.
Η Oil-free Matt Effect Gel-Cram είναι ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες, καθώς και για επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες.
Δερματολογικά ελεγμένη, vegan, non-comedogenic, χωρίς συνθετικά αρώματα και σιλικόνες.

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oil-Free Matte Effect Gel-Cream 50ml – Babor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.