Island Body Scrub 270g – Thalgo

45.00

Διφασικό scrub με λευκή άμμο από τα νησιά Bora Bora , θαλασσινό αλάτι, κόκκους από φλοιούς καρύδας και φυτικά έλαια για απολέπιση και θρέψη του δέρματος. Αφήνει το δέρμα απαλό, αρωματισμένο με νότες βανίλιας και καρύδας. To δέρμα ανακτά τη λάμψη του

Add to cart Compare
SKU: 3VT19003 Categories: ,

Description

Συμβουλή ειδικού:
Ανακατέψτε καλά με τη σπάτουλα. Σε στεγνό η βρεγμένο δέρμα , εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις μια ή δυο φορές την εβδομάδα .Ξεπλένω.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
• Φυσική απολέπιση: Λευκή άμμος από Μπόρα Μπόρα, θαλασσινό αλάτι, κέλυφος καρύδας
• Φυτικά έλαια

Brand

Thalgo

Ανακαλύψτε όλους τους θησαυρούς της θάλασσας για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας! Για περισσότερα από 50 χρόνια η THALGO πρωτοπορεί στον κόσμο της θαλάσσιας ομορφιάς. Τα εργαστήρια της έχουν εξερευνήσει με αφοσίωση και πάθος τα βάθη της θάλασσας σε όλη την υφήλιο. Με τη δύναμη αυτής της εξειδίκευσης η THALGO, αντλεί θησαυρούς ομορφιάς από πολύτιμα θαλάσσια εκχυλίσματα και σας προσφέρει καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας. Μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο, οι νέες ανακαλύψεις επιτρέπουν στην επιστημονική της ομάδα να δημιουργεί ολοένα και πιο φυσικές συνθέσεις, προστατεύοντας πάντα τη θάλασσα και τη βιοποικιλότητά της. Αφήστε τη θάλασσα να αναδείξει την ομορφιά σας!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Island Body Scrub 270g – Thalgo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.