Reviving Marine Mist 250ml – Thalgo

36.50

Ένα mist πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύει τον μεταβολισμό, την ανανέωση των κυττάρων και ενισχύει την άμυνα του δέρματος.

Add to cart Compare
SKU: 3525801610328 Category:

Description

Συμβουλή ειδικού:
Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο ,αποφύγετε την περιοχή των ματιών και χειλιών. Μην ανακινείτε.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Sève Bleue des Océans – alcohol-free
Μια μοναδική σύνθεση: 14 φορές πιο πλούσιο σε πυρίτιο από το θαλασσινό νερό, 12 φορές πιο συμπυκνωμένο σε μαγγάνιο και περιέχει 8 φορές περισσότερο ψευδάργυρο. Εκτελεί τριπλή δράση στο δέρμα: ενυδάτωση, άμεση καταπραϋντική δράση και ενίσχυση της κυτταρικής δομής.

Sève Bleue des Océans + 27 θρεπτικές ουσίες
. Δημιουργεί ένα ισοτονικο διάλυμα που επιτρέπει την τέλεια όσμωση μεταξύ των κυττάρων και του περιβάλλοντός για ελαχιστοποίηση του ερεθισμού και βελτιστοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμου .
. Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών
. Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και προστατεύει το χόριο από τη γλυκοζυλίωση των πρωτεϊνών
. Βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή και ενισχύσει το μεταβολισμό .Bελτιώnει την αποτελεσματικότητα των άλλων δραστικών συστατικών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Maris Aqua (Sea Water), Macrocystis Pyrifera Extract, Maris Sal (Sea Salt Extract), PPG-26-Buteth-26, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Allantoin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Hydrolyzed Yeast Extract, Copper Gluconate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone

Brand

Thalgo

Ανακαλύψτε όλους τους θησαυρούς της θάλασσας για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας! Για περισσότερα από 50 χρόνια η THALGO πρωτοπορεί στον κόσμο της θαλάσσιας ομορφιάς. Τα εργαστήρια της έχουν εξερευνήσει με αφοσίωση και πάθος τα βάθη της θάλασσας σε όλη την υφήλιο. Με τη δύναμη αυτής της εξειδίκευσης η THALGO, αντλεί θησαυρούς ομορφιάς από πολύτιμα θαλάσσια εκχυλίσματα και σας προσφέρει καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας. Μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο, οι νέες ανακαλύψεις επιτρέπουν στην επιστημονική της ομάδα να δημιουργεί ολοένα και πιο φυσικές συνθέσεις, προστατεύοντας πάντα τη θάλασσα και τη βιοποικιλότητά της. Αφήστε τη θάλασσα να αναδείξει την ομορφιά σας!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reviving Marine Mist 250ml – Thalgo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.