Cleansing gel 150ml -Thalgo

21.00

Οι ακαθαρσίες και το υπερβολικό σμήγμα εξαλείφονται τέλεια, ενώ διατηρείται το φυσικό προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας. Το πρόσωπο ανακτά τη φρεσκάδα και τη διαύγειά του.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πρωί και βράδυ, πριν το ξύρισμα, πάρτε ένα τζελ καθαρισμού και κάντε αφρό με νερό στην παλάμη του χεριού. Καθαρίστε το πρόσωπο και μετά ξεπλύνετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Betaine, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Sorbitol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Enteromorpha Compressa Extract, Ethylhexylglycerin, Algae Extract, Potassium Sorbate, CI 42090 (Blue 1), CI 17200 (Red 33), Linalool, Limonene

Add to cart Compare

Description

Αυτό το μη επιθετικό τζελ που αφρίζει απαλλάσσει το δέρμα από τις τοξίνες και το υπερβολικό σμήγμα. Η φρεσκάδα του αναζωογονεί την επιδερμίδα και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο να φαίνεται καθαρό και καθαρό.

Brand

Thalgo

Ανακαλύψτε όλους τους θησαυρούς της θάλασσας για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας! Για περισσότερα από 50 χρόνια η THALGO πρωτοπορεί στον κόσμο της θαλάσσιας ομορφιάς. Τα εργαστήρια της έχουν εξερευνήσει με αφοσίωση και πάθος τα βάθη της θάλασσας σε όλη την υφήλιο. Με τη δύναμη αυτής της εξειδίκευσης η THALGO, αντλεί θησαυρούς ομορφιάς από πολύτιμα θαλάσσια εκχυλίσματα και σας προσφέρει καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας. Μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο, οι νέες ανακαλύψεις επιτρέπουν στην επιστημονική της ομάδα να δημιουργεί ολοένα και πιο φυσικές συνθέσεις, προστατεύοντας πάντα τη θάλασσα και τη βιοποικιλότητά της. Αφήστε τη θάλασσα να αναδείξει την ομορφιά σας!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cleansing gel 150ml -Thalgo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.