Celluli Attack Concentre 100ml – Phytomer

78.62

Μια πραγματικά εντατική θεραπεία για την κυτταρίτιδα, αυτό το υγρό συμπύκνωμα υψηλής απορρόφησης του δέρματος συνδυάζει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά διαμόρφωσης περιγράμματος για μια ισχυρή επίθεση στο «δέρμα φλοιού πορτοκαλιού» και σκασίματα κυτταρίτιδας σε κρίσιμες περιοχές.
Αποτελέσματα: Η κυτταρίτιδα, η φλούδα πορτοκαλιού και το επίμονο λίπος είναι ορατά κατά το ήμισυ σε μόλις 1 μήνα*.

Προειδοποίηση: Δεν προορίζεται για χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ευαισθησία στο ιώδιο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ 

Πιέστε σταθερά την αντλία και εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε κάθε στοχευμένη περιοχή (γοφούς, γλουτούς, μηρούς, σακούλες, κοιλιά κ.λπ.). Δεν προορίζεται για χρήση σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν. Προειδοποίηση: Δεν είναι κατάλληλο για άτομα ευαίσθητα στο ιώδιο. Κρατήστε το μακριά από θερμότητα και μην το εκθέτετε στο ηλιακό φως για να διασφαλίσετε την ποιότητα του προϊόντος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

Pepper Slimactiv  (έλαιο ροζ πιπεριάς) : στοχεύει αποκλειστικά στα λιποκύτταρα για ενισχυμένη λιπολυτική αποτελεσματικότητα και μέγιστη ακρίβεια*.

Sea Absinthium: .Θαλασσινό σταφύλι : εξισορροπεί τη λειτουργία των γονιδίων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας*

Glycolic acid: προάγει την αποτελεσματικότητα των συστατικών του περιγράμματος, λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος.

 

 

 

Add to cart Compare

Description

Συμπυκνωμένος ορός για επίμονη μορφή κυτταρίτιδας

Τύπος δέρματος: Φλούδα πορτοκαλιού και επίμονο λίπος

 

 

 

 

 

 

 

Brand

Phytomer

Στη Phytomer, πιστεύουμε στη θάλασσα και στην απέραντη δύναμη των συστατικών της. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να σεβόμαστε τη γενναιοδωρία της. Πιστεύουμε στο δικαίωμά σας να νιώθετε όμορφα, στη σημασία της φροντίδας της επιδερμίδας σας. Πιστεύουμε στη σημασία των προϊόντων περιποίησης. Πιστεύουμε ότι η αποτελεσματικότητα πρέπει να συμβαδίζει με την ασφάλεια. Ότι η απαίτηση ποιότητας είναι καθήκον. Ότι η ευχαρίστηση υπάρχει μόνο εάν υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη.Και επειδή πιστεύουμε, δημιουργούμε. Για την επιδερμίδα σας και για χιλιάδες επαγγελματίες στον τομέα της φροντίδας.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Celluli Attack Concentre 100ml – Phytomer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.