img.63696.0
img.63696.5

Active Night Ampoule Concentrates 14ml-Babor

45.90

Τα ενεργά συστατικά των αμπουλών Active Night υποστηρίζουν την ανάπλαση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και ενισχύουν τον δερματικό φραγμό. Η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λεία και με λιγότερες ρυτίδες.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό με τα προϊόντα BABOR CLEANSING. Ανακινήστε την αμπούλα και τυλίξτε ένα χαρτομάντιλο γύρω από το λαιμό της ή χρησιμοποιήστε το ανοιχτήρι που εσωκλείεται. Με το άλλο σας χέρι, πιάστε το λαιμό της αμπούλας και ανοίξτε την χαμηλά, στο χρωματιστό δακτύλιο. Αδειάστε το συμπύκνωμα στην παλάμη του χεριού σας και απλώστε το σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ταμπονάρετε απαλά το συμπύκνωμα στο δέρμα και στη συνέχεια απλώστε από πάνω την καθημερινή ενυδατική σας κρέμα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOAMYL LAURATE, BUTYLENE GLYCOL, DISTARCH PHOSPHATE, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL OLEATE CITRATE, DEHYDROXANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHOSPHOLIPIDS, PARFUM, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, POTASSIUM SORBATE, SPHINGOLIPIDS, CITRIC ACID, LINALOOL, SODIUM CITRATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE

Add to cart Compare
SKU: 401165 Categories: ,

Description

Οι Active Night Ampoule Concentrates είναι αμπούλες ύπνου ομορφιάς για το δέρμα που έχει ανάγκη από ανάπλαση. Το μείγμα ενεργών συστατικών, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα κεραμιδίου, αναζωογονεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό και μειώνοντας τις ρυτίδες, προσφέροντας ορατό αποτέλεσμα το πρωί.

Τη νύχτα, ενώ κοιμόμαστε, το δέρμα εξακολουθεί να είναι ενεργό και περνάει από μια εντατική διαδικασία ανάπλασης. Οι Active Night Ampoule Concentrates υποστηρίζουν αυτή τη διαδικασία με ένα ολοκληρωμένο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό στις καθημερινές προκλήσεις.

Το σύμπλεγμα κεραμιδίου βοηθά την επιδερμίδα να αναδομήσει το φυσικό στρώμα λιπιδίων κατά τη διάρκεια της νύχτας και έτσι ενισχύει τον δερματικό φραγμό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Επιπλέον, το σύμπλεγμα ρυθμίζει με βιώσιμο τρόπο την ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας.
Αυτή η ενίσχυση της υγρασίας έρχεται από το εκχύλισμα του ευρωπαϊκού βοτάνου glasswort. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το εκχύλισμα αναπληρώνει τα φυσικά αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση ουρίας, ενώ ταυτόχρονα αντισταθμίζει την απώλεια υγρασίας μέσω του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται ορατά πιο ενυδατωμένη και αναζωογονημένη την επόμενη ημέρα.
Ωστόσο, οι σημαντικές διαδικασίες αντιγήρανσης αποτελούν επίσης μέρος της νυχτερινής αναγέννησης του δέρματος και προωθούνται από το έλαιο σπόρων φρούτων του πάθους που περιέχεται στις αμπούλες Active Night. Υποστηρίζουν την ανατομία του δέρματος διεγείροντας τη σύνθεση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, το έλαιο υποστηρίζει την ανάπλαση του δέρματος και ταυτόχρονα καταπραΰνει και θρέφει.
Προκειμένου να υποστηρίξουν, ειδικά τις νυχτερινές διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, οι Active Night Ampoule Concentrates προάγουν τη φυσική αναγέννηση, την ανθεκτικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος μέσω ενός έξυπνου συμπλέγματος ενεργών συστατικών.
Επιπλέον, περιέχουν έναν ενυδατικό σακχαρίτη, δημιουργώντας την ιδανική βάση για μια ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας το πρωί.

Τα ενεργά συστατικά των αμπουλών Active Night υποστηρίζουν την ανάπλαση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και ενισχύουν τον δερματικό φραγμό. Η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λεία και με λιγότερες ρυτίδες.

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Night Ampoule Concentrates 14ml-Babor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.