Vitaforce C Cream 50 ml – Janssen Cosmetics

Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος. Ένα αναζωογονητικό και τονωτικό εκχύλισμα λεμονιού βοηθά στη βελτίωση της λάμψης και η βιταμίνη C προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από το φως. Το εκχύλισμα λεμονιού αναζωογονεί και τονώνει. Το ευχάριστα φρέσκο ​​άρωμα και η ελαφριά σύσταση κάνουν την Vitaforce C Cream την ιδανική περιποίηση για το καλοκαίρι.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο το πρωί ή/και το βράδυ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

• Φωσφορική βιταμίνη C: Διεγείρει τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου, βελτιώνει την απαλότητα του δέρματος, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης

• Οξική βιταμίνη Ε: Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τις ελεύθερες ρίζες

• Υαλουρονικό οξύ μακράς και βραχείας αλυσίδας: Άμεσα αισθητή λείανση του δέρματος και αυξημένη υγρασία του δέρματος. μειώνει τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ξηρότητα

• Εκχύλισμα λεμονιού: Δροσιστικό και τονωτικό

Out of stock

SKU: JC004 Categories: ,
Janssen Cosmetics

Description

Η εξαιρετικά ενεργή αντιγηραντική φροντίδα βελτιώνει τη λάμψη και προστατεύει από την πρόωρη και προκαλούμενη από το φως γήρανση του δέρματος. Οι κηλίδες ηλικίας μειώνονται, ο τόνος της επιδερμίδας φωτίζεται και επιτυγχάνεται μια ομοιόμορφη και νεανική επιδερμίδα.

Brand

Janssen Cosmetics

Η ιστορία επιτυχίας της Janssen Cosmetics ξεκίνησε με το όραμα της δημιουργίας προϊόντων φροντίδας που ξεπερνούν εκείνα τα προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά καλλυντικών! Ο ιδρυτής της εταιρείας Walther Janssen ξεκίνησε να αναζητά εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που πηγαίνουν κάτω από το δέρμα και υπόσχονται περισσότερα από την επιφανειακή περιποίηση του δέρματος που ήταν ο κανόνας μέχρι εκείνο το σημείο. Η παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ήταν η πρόκληση που αντιμετώπισε η Janssen Cosmetics το 1990.Μια συμβίωση φαρμακευτικών και καλλυντικών ενεργών συστατικών αποτελεί τη βάση των σημερινών προϊόντων φροντίδας Janssen Cosmetics και καθιστά εύκολη τη μετάβαση από την αληθινή ομορφιά στην επιστημονικά υγιή περιποίηση δέρματος. Μόνο δραστικά συστατικά με πειστικά ορατά και απτά αποτελέσματα και υψηλή ανοχή στο δέρμα χρησιμοποιούνται στα προϊόντα περιποίησης της Janssen Cosmetics.
Janssen Cosmetics

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitaforce C Cream 50 ml – Janssen Cosmetics”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.