Super Hydrating Cream 50ml – Janssen

Out of stock

Janssen Cosmetics

Description

Η εξαιρετικά αποτελεσματική ενυδατική κρέμα καταπραΰνει το δέρμα και του χαρίζει μεταξένια απαλότητα και υπέροχα λεία επιδερμίδα. Το δέρμα παρέχεται εντατικά και μακράς διαρκείας με μέγιστη υγρασία μέχρι τα βάθη και οι ρυτίδες λειαίνονται. Ταυτόχρονα, η φυσική λειτουργία φραγμού του δέρματος ενισχύεται για την προστασία του από εξωτερικές επιδράσεις. Η γρήγορα απορροφούμενη υφή ταιριάζει υπέροχα ως βάση μακιγιάζ.

Το υλαουρονικό οξύ δεσμεύει την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και σχηματίζει ένα πολύ σταθερό δίκτυο στο δέρμα που εγγυάται τη συνεχή απελευθέρωση υγρασίας και ενεργών συστατικών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το ντεκολτέ πρωί ή/και βράδυ μετά το καθαριστικό και τονωτικό. Εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Συμβουλή: όπου το δέρμα χρειάζεται πιο πλούσια θρέψη τη νύχτα, η κρέμα Hyaluron³ Replenish Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινή θεραπεία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Imperata cylindrica: Εκχύλισμα ρίζας από το φυτό της ερήμου Imperata cylindrica αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας στα ανώτερα επιδερμικά στρώματα για μακροχρόνιο αποτέλεσμα (20% περισσότερη υγρασία μετά από 24 ώρες)

 Saccharide isomerate:Σύμπλεγμα υδατανθράκων πανομοιότυπο με το δέρμα για μακροχρόνια ενυδάτωση του δέρματος (72ωρη μακροχρόνια δράση)

Long-chain hyaluronic acid: Σχηματίζει ένα φιλμ που δεσμεύει το νερό στο δέρμα και έτσι προστατεύει το δέρμα από το στέγνωμα. Γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Short-chain hyaluronic acidΔιεισδύει στα ανώτερα στρώματα της κεράτινης στιβάδας και τραβάει εκεί νερό. Το δέρμα λαμβάνει μακράς διάρκειας υγρασία, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μαλακώνουν

Cross-linked hyaluronic acid:Η ειδική του δομή βοηθά στη δημιουργία ενός σταθερού, ενυδατικού δικτύου στο δέρμα με ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμίσματος

Macadamia oil: Υποστηρίζει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος

Shea Butter: Θρέφει το δέρμα, υποστηρίζει τη λειτουργία φραγμού

AllantoinΚαταπραϋντικό, μειώνει τους ερεθισμούς  

Brand

Janssen Cosmetics

Η ιστορία επιτυχίας της Janssen Cosmetics ξεκίνησε με το όραμα της δημιουργίας προϊόντων φροντίδας που ξεπερνούν εκείνα τα προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά καλλυντικών! Ο ιδρυτής της εταιρείας Walther Janssen ξεκίνησε να αναζητά εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που πηγαίνουν κάτω από το δέρμα και υπόσχονται περισσότερα από την επιφανειακή περιποίηση του δέρματος που ήταν ο κανόνας μέχρι εκείνο το σημείο. Η παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ήταν η πρόκληση που αντιμετώπισε η Janssen Cosmetics το 1990.Μια συμβίωση φαρμακευτικών και καλλυντικών ενεργών συστατικών αποτελεί τη βάση των σημερινών προϊόντων φροντίδας Janssen Cosmetics και καθιστά εύκολη τη μετάβαση από την αληθινή ομορφιά στην επιστημονικά υγιή περιποίηση δέρματος. Μόνο δραστικά συστατικά με πειστικά ορατά και απτά αποτελέσματα και υψηλή ανοχή στο δέρμα χρησιμοποιούνται στα προϊόντα περιποίησης της Janssen Cosmetics.
Janssen Cosmetics

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super Hydrating Cream 50ml – Janssen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.