Ultimate Repair Cream 50ml – Babor

109.00

Πλούσια κρέμα εντατικής περιποίησης για επιδερμίδες που χρειάζονται ανάπλαση.

Add to cart Compare
SKU: 400807 Categories: ,

Description

Διεγείρει τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και βοηθά στην ενδυνάμωση του φυσικού προστατευτικού μανδύα, επιταχύνοντας την ανάπλασή του. Έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί γρηγορότερα η αναγέννηση του.
Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο ομοιόμορφη. Κλινικές δοκιμές επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα της θαυματουργής αυτής κρέμας πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και την συμπληρωματική καλλυντική φροντίδα για δέρματα με ουλές και σημάδια από εγκαύματα που απαιτούν ειδική μεταχείριση.

Το σύμπλεγμα 15% BIOGEN PLANT σε συνδυασμό με το μελισσοκέρι και τη σορβιτόλη, αποτελούν μια καινοτόμα βιοτεχνολογική σύνθεση που αναπλάθει το δέρμα εντατικά και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
TIP: βρέχοντας τα ακροδάχτυλα σας με λίγο νερό δουλέψτε την κρέμα με ομοιόμορφες κινήσεις μασάζ για την καλύτερη απορρόφηση της.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
AQUA, ZEA MAYS GERM OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, PETROLATUM, GLYCERYL STEARATE SE, ALCOHOL DENAT., THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, SORBITOL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-40 CASTOR OIL, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA, CETYL PALMITATE, GLYCERIN, OLETH-10, LANOLIN ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ROYAL JELLY, CETYL ALCOHOL, URTICA DIOICA EXTRACT, SCROPHULARIA NODOSA EXTRACT, RUMEX ACETOSA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, FUMARIA OFFICINALIS EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, CETEARETH-20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRIC ACID, PARFUM, ASCORBYL PALMITATE, LINALOOL, ASCORBIC ACID, TOCOPHEROL

 

Brand

Babor

Η BABOR είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών.Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της, η BABOR βασίζεται στην τεχνογνωσία της για τη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 60 χρόνια: Η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Άαχεν της Γερμανίας. Επομένως, κάθε προϊόν, από την ιδέα έως την ολοκληρωμένη συσκευασία, αντιπροσωπεύει μια υπόσχεση ποιότητας και αντιπροσωπεύει την επιστήμη, την ακρίβεια και το αποτέλεσμα.Η τέχνη της περιποίησης ακριβείας Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το δέρμα σας είναι τόσο ξεχωριστό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει φόρμουλες για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Η BABOR  μπορεί να κάνει όλους ακόμη πιο όμορφους, αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της αυτοποεποίθησής τους.H BABOR είναι μια βιώσιμη εταιρία που αγαπά και σέβεται το περιβάλλλον ακόμη από το στάδιο επιλογής των πρώτων υλών της. Τα προϊόντα είναι cruelty free, χωρίς parabens και μικροπλαστικά και πολλά προϊόντα είναι vegan.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultimate Repair Cream 50ml – Babor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

Tag your photos with this on Instagram.